Spor kulüplerinden Çiftçi’ye ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göreve geldiği günden bu yana ilçedeki çocukların ve gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimi için birçok çalışmaya imza atan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye, spor kulüplerinden teşekkür geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, spor kulübü yöneticilerini makamında ağırladı. Göreve geldiği günden bu yana önce Çayırovalı çocuklar ve gençler diyen ve gelecek nesillerin fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük önem veren Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, Çayırova Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Çetin ve Gümüşspor Başkanı Adem Çelik’le bir araya geldi. Başkan Çiftçi, spor kulübü başkanlarıyla, spora yönelik konularda fikir alışverişinde bulunurken, Çetin ve Çelik, desteklerinden dolayı Çiftçi’ye hediye takdim etti.

 

“ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ”

Başkan Çiftçi ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana önceliğimiz her zaman Çayırova’daki çocuklarımız ve gençlerimiz oldu. Yarınlarımızı oluşturacak yavrularımızın fiziksel ve zihinsel gelişimi her şeyden önemli dedik. Bu bağlamda da sporda yaptığımız atılım ve yatırımlarla Çayırova’yı spor kenti yaptık. Çayırovalı sporcularımızın ulusal ve uluslararası alanlarda kazandığı başarılar göğsümüzü kabartıyor. Çayırova Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun her daim yanındayız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Spor kulüplerinden Çiftçi’ye ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin