Emlak Kulübü, 1. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emlak sektörüne kurulduğu günden itibaren değer katan Emlak Kulübü, 1.Yaş gününü dün akşam İstanbul İzmir Aydın Ankara Kocaeli Yalova gibi illerden katılan üyeleriyle birlikte gece geç saatlere kadar süren yemekli ve eğlenceli bir etkinlikle  kutladı

Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik düzenledikleri seminer ve eğitim programlarıyla dikkatleri üzerine çeken Emlak Kulübü Yönetimi, dün kutladıkları 1. Yaş Günü etkinliğine de  Business Networking Akademi Kurucusu ve Çok Satanlar Networking, Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı, LinkedIn ile Networking Kitapları Yazarı Ertuğrul Belen’in “Speed Networking” eğitimi ile başladı.

Verilen eğitimin ardından akşam yemeği eşliğinde devam eden etkinlikteki coşku 1.Yıl Yaş pastasının kesimi ile doruğa çıktı.

BAŞKAN ÖZDAĞ; DİĞER İLLERDE TEMSİLCİLİK VERECEĞİZ

Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat özdağ konuşmasında“Emlak Kulübü olarak 1.Yılımızı Türkiye’nin çeşitli illerinden üyelerimizle bir arada kutlamak onur verici. Burada çok kıymetli konuklarımız var .Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü Başkanı ve hocalarıma, Belediye Başkanımıza, Emlak Haber editörü Tanku Bulduk beye ve kıymetli üyelerimize bu mutlu günümüzde yanımızda olduğu için çok teşekkür ederiz. Emlak Kulübü sizlerle birlikte diğer illerde de büyüyerek sektöre değer katmaya devam edecek.Sloganımız olan “öğren,paylaş,kazan” ilkesi doğrultusunda güçlü bir örgüt yapımızla daha da büyüyeceğiz. Bu bağlamda illerde temsilcilikler vererek üyelerimizin network ağını genişleteceğiz. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederim”dedi.

Program yeni üyelerin üyelik belgeleri ,onur konuklarına plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Emlak Kulübü, 1. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin