”Hizmetlerimizde muhtarlarımızın imzası var”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’de görev yapan mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Başkan Büyükakın’ı makamında ziyaret etti

Kocaeli’de görev yapan 12 ilçenin muhtar dernek başkanları ile mahalle muhtarları, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, ilçe muhtar derneği başkanları ve il genelinde görev yapan mahalle muhtarları ziyarette hazır bulundu.

“İHTİYAÇLARA HIZLI ÇÖZÜM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükakın, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların, kamu hizmetlerinin vatandaşlara doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bütün hizmetlerinde muhtarların imzasının olduğunu belirtti.

Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı birimlerin, muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini bekletmeden hızlı bir şekilde yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Büyükakın, özellikle A Takımı ekiplerinin mahallelerde acil yapılması gereken sorunlara kısa sürede müdahale ederek, çözüme kavuşturduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, Fen İşleri Dairesi’ne bağlı olarak yeni kurdukları Yol Bakım Timi’nin ise şehirde ve kırsal mahallelerdeki yolların bakımını en hızlı şekilde yaptığını dile getirdi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Vatandaşlara yönelik tüm alanlardaki hizmetleri birlikte yaptıkları muhtarlarla çalışmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, Kocaeli’nin gelişimi ve değişiminde gösterdikleri gayret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, gösterdiği ilgiden ve hizmetlerinden dolayı muhtarlar adına Başkan Büyükakın’a teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. Başkan Büyükakın da muhtarlara Kocaeli Ansiklopedisi seti hediye etti.

 

BAŞKANDAN SÜRPRİZ GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME

Başkan Tahir Büyükakın, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Kandıra Terziler Mahalle Muhtarı Dursun Kalay ile telefonda görüntülü görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Muhtar Kalay, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkana teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
”Hizmetlerimizde muhtarlarımızın imzası var”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

onursalhaber.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin